Glow Golf Cup

Met trots stellen wij de Glow Golf Cup voor.
De wedstrijd gaat door op het terrein van Ieper Open Golf op vrijdagavond 3 april 2020.
Het wordt niet zo maar een wedstrijd, maar een echte ‘Glow in the dark’ editie.
De wedstrijd heeft 2 verschillende starttijden met elk zijn eigen prijsuitreiking.
De wedstrijd wordt gespeeld in het donker met lichtgevende golfballen.
Deze avond is alles in het thema: Glow in the dark.
Aansluitend op deze wedstrijd, vindt er een Glow Party plaats, waar uiteraard iedereen welkom is!  

Alle opbrengst van de wedstrijd en afterparty gaat integraal naar het Kinderkankerfonds.

De inschrijving staat open voor leden van Ieper Open Golf, er is meer info te vinden via i-golf en via mail.
Leden die enkel willen komen naar de Glow Golf Party kunnen dit doen voor 8 euro.

Inschrijven via I-Golf of neem contact op met: Emile Vermeersch, Andrea Vleeschouwer of Thibault Denolf voor tickets.

POWERED BY OUR GLOW CUP PARTNERS:

 

Een woordje uitleg over onze partners:

ETS informatics

Wij implementeren Admin2win vooral bij KMO’s actief in de Bouw- en in de Metaalsector. Daarnaast doet het pakket het ook meer dan uitstekend in een aantal branches in de autosector en in een aantal diverse producerende- en/of dienstenbedrijven.

Read More
Holstra

Holstra, uw installateur van poorten, zonweringen, rolluiken en terrasoverkappingen

Read More
Mango

De MANGO KROEG is een gezellige oud-vlaamse bruine kroeg. Het is de ideale plaats voor al uw zakelijke of familiale etentjes, serviceclubs, festiviteiten of om gewoon gezellig samen te zijn. In ons nostalgisch pand, op slechts 3 stappen van ons Mango Café, kan u iedere middag van uw lunch genieten. U kan ook ons apart zaaltje afhuren die plaats biedt aan max. 20 personen rond onze authentieke Leuvense Stoof.

Read More
CBP Quilvest

De bank CBP Quilvest maakt deel uit van Quilvest Wealth Management (QWM), een private banking groep met banken in Parijs, Zürich, en Luxemburg, en kantoren in Gent, Brussel, Montevideo, Santiago en Singapore.

De aanwezigheid van Quilvest Wealth Management op het merendeel van de belangrijke financiële markten ter wereld is een grote troef voor onze cliënten. Expertise, engagement en internationale ervaring vormen de basis van onze activiteiten. We streven ernaar om een relatie op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen, transparantie, professionalisme, veiligheid en vertrouwen van het hoogste niveau.

Read More
Ford garage Devos-Dewanckel

Devos & Dewanckel – officieel Ford- en Vespa-dealer voor West-Vlaanderen. Drie generaties ervaring met Ford!

Read More
Opti-Q

Opti-Q, een zaak gevuld met pit en deskundigheid

OptiQ staat sinds 1997 bekend om zijn gedrevenheid in optiek. Zaakvoerder Greet begon als pas afgestudeerde opticien-optometriste de zaak in het centrum van Menen. Het volgen van de nieuwste trends en haar team leiden doet ze na 20 jaar nog steeds met veel passie. Haar ervaring en expertise hebben Opti-Q gemaakt tot een referentie in de oogzorg. Ze wordt bijgestaan door haar medewerkers Jeroen, 3 jaar in dienst met jarenlange ervaring in het vak, en Leonard, 2 jaar in dienst en nu al een topvakman. Drie gediplomeerde opticiens – optometristen geven u het beste advies en stellen u de mooiste collecties voor en dit in een gloednieuw prachtig interieur. We hebben een sterk aanbod monturen, kinderbrillen, sportbrillen, zonnebrillen, contactlenzen… en eindeloze service.

OptiQ werkt sinds kort ook samen met dé specialist in gehooroplossingen Lapperre. 4 halve dagen per week is audicien Sarah Mestdagh aanwezig bij OptiQ voor professioneel advies, herstellingen en gehoormetingen.

Problemen bij het lezen van de kleine lettertjes of last van nachtblindheid. Kom gerust langs voor een oogtest en oogdrukmeting. Wij beschikken over de nodige geavanceerde apparatuur en ervaring om u een perfect zicht te bezorgen.

Read More
Ditra design

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een jonge geest en frisse ideeën voor uw interieur.

We bieden een vakkundig advies voor uw totaalinterieur of losse stukken en leveren een tot in de puntjes afgewerkte realisatie.

Een volledig afgewerkte keuken of badkamer, van sanitair tot vloer, wandtegels en meubilair op maat gemaakt.
Een kast, tafel, wandkast of dressing naar uw wensen en maten.
Plaatsen van deuren, schuifdeuren of afwerking gevels met hout.
Alle soorten trappen, ingebouwd of losstaand, zwevend of afgewerkt met roestvrij staal (inox) worden door ons zelf ontworpen en vervaardigd.
Massieve parket, gebeitst naar uw kleurwens.
Wij begeleiden ook uw totaalproject bij kleine of grote verbouwingen of bijbouw. We helpen bij het ontwerp, met of zonder architect, en zorgen voor een totale realisatie zonder dat u hoeft te piekeren over tijdsplanning of het vinden van correcte aannemers. Wij werken met een vast team van (onder)aannemers zodat kan vermeden worden dat de werkzaamheden lang stil liggen of problemen worden doorgeschoven van de ene firma naar de andere. Wij zijn uw enige aanspreekpunt. Zo vermijdt u eindeloos uitgerekte (en soms uitgestelde) verbouwingen en onopgeloste discussies met diverse vakmannen!

Onze grootste troef is onze eerlijke prijs voor een ongeëvenaarde perfectie! Lees er hier meer over.

Read More
A L’AISE

A l’aise is een gezellig stekje in Kemmel die een ruim assortiment aan belegde broodjes, panini’s, snacks en zoveel meer te bieden heeft. Je kunt er ook terecht voor uw dagelijkse boodschappen zoals algemene voeding, groenten & fruit, brood, charcuteriewaren…

Read More