Covid19

Laatste update: mrt 28, 2020 @ 18:51

Beste golfer,

De Federale kabinetten en Regionale overheden hebben beslist om op dit ogenblik geen uitzonderingen toe te laten waardoor alle sportclubs gesloten blijven. Hierna sommen wij op wat er door GOLF VLAANDEREN beslist is m.b.t het golfgebeuren.

Alle activiteiten, wedstrijden en/of groepslessen ( ook die van de junioren, after work en high handicap support ) vervallen en dit tot en met 19/04/2020. Met een mogelijke verlenging tot en met 03/05/2020. Individuele lessen worden geannuleerd en dit tot nader bericht. De situatie wordt dagelijks geëvalueerd en Laurence houdt zich aan de door GOLF VLAANDEREN genomen interventies.

Het gebruik van de driving range en/of oefenfaciliteiten is ook niet toegestaan op individuele basis, het terrein blijft tevens gesloten tot nader bericht.

*Quote: “Sport Vlaanderen vraagt om alle georganiseerde sportactiviteiten tot 5 april te annuleren ongeacht hun niveau, omvang en of ze openbaar of privé zijn. Dit geldt zowel voor indoor als outdoor activiteiten. Ook het actief ter beschikking stellen en verhuren van (private) sportaccommodatie valt daar onder.” Zelf heeft Golf Vlaanderen beslist om al hun sportactiviteiten te annuleren tot 21 april!!

Iedereen beseft dat de gevolgen voor de diverse sportfederaties, voor de clubs, trainers, personeel, voor de ondersteunende diensten, voor toeleveranciers, en voor alle andere betrokken partijen desastreus kunnen zijn.

De overheid laat weten dat dit geen makkelijke beslissing is, maar het kan niet anders volgens de specialisten.

Graag vragen wij begrip aan onze leden voor de uitzonderlijke situatie.

Het management
*Schrijven KBGF & Golf Vlaanderen