Clubnieuws blog

4 days ago

Ieper Open Golf

Voor de 14de maal vond Midsummer Friends plaats, zoals ieder jaar een schot in de roos. Proficiat aan alle winnaars!

MET DANK AAN MIDSUMMER FRIENDS:
DEWERCHIN JO - LOUAGE BRUNO - ONRAET FRANCIS - VANFLETEREN FILIP & PARTNERS
... See MoreSee Less

MET DANK AAN MIDSUMMER FRIENDS:
DEWERCHIN JO - LOUAGE BRUNO - ONRAET FRANCIS - VANFLETEREN FILIP & PARTNERSImage attachment

Comment on Facebook

Is het daar al juli in Ieper?

1 week ago

Ieper Open Golf

En de primeur gaat naar …
Ieper Open Golf!

De Golf Vlaanderen app bevat nu gps-informatie van Ieper Open Golf. Dat wil dus zeggen dat je vanaf heden de app kunt gebruiken om afstanden af te lezen van front, center en back green.

Ook wordt er een scorekaart van de golfbaan getoond die je kunt invullen tijdens het lopen van de baan. Totale strokes en stableford punten worden vervolgens automatisch berekend.

Bekijk de video even, deze toont je hoe je gebruik kan maken van deze nieuwe en handige functie.

Met dank aan Golf Vlaanderen!

1 week ago

Ieper Open Golf

Op zondag 10 juni vond de Artex Fashion Trophy plaats.
Het was een zeer geslaagde editie, wedstrijd was volzet! Prachtig weertje met zeer hoge scores.

Proficiat aan alle winnaars!

Artex Fashion is uitgegroeid tot een multibrandstore met sterke merkenmode voor de hele familie. Van klassiek, sportief tot trendy-chic. Voor elk budget en voor elke leeftijd. Kom langs in onze winkel in Lichtervelde, Emelgem of Maldegem. En ontdek de mooiste collecties voor baby’s en kinderen, tieners en twingers of dames en heren. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomoutfit.

website: www.artexfashion.be

fb: www.facebook.com/Artex.Fashion.be/
... See MoreSee Less

Op zondag 10 juni vond de Artex Fashion Trophy plaats.

Proficiat aan alle winnaars!

website: www.artexfashion.be

fb: https://www.facebook.com/Artex.Fashion.be/

2 weeks ago

Ieper Open Golf

Op 24 juni staat de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, vlug inschrijven is de boodschap!

De passie van Vamos is het begeleiden van onze klanten tijdens het volledige aankoopproces van hun droompand onder de Spaanse zon. Met kennis staan wij u bij, van het eerste gesprek in België tot het eerste glas cava op het terras van uw nieuwe woning in Spanje… ¡Vamos!

Met zonnige groeten,
Jeroen Bolle

www.vamos.immo
info@vamos.immo
... See MoreSee Less

Op 24 juni staat de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda.
 Er zijn nog enkele plaatsen vrij, vlug inschrijven is de boodschap!

Met zonnige groeten,
 Jeroen Bolle

www.vamos.immo
info@vamos.immo

3 weeks ago

3 weeks ago

Image attachment

Comment on Facebook

Vandaag vond de .k.a.a.i. architectenbureau trophy plaats. Hartelijk dank aan Dirk Derieuw voor de mooie wedstrijdsponsoring. Het was een zeer zonnige dag mooie start van junimaand. In het filmpje kan je trouwens een paar referenties bekijken wat Dirk Derieuw en zijn partners allemaal kunnen. Ieper Open Golf werkt al jaren samen met Dirk, het is een echte vakman!

1 month ago

Ieper Open Golf

Clubkampioenschappen plaats bij de Rabbits vond vandaag plaats.

We hebben twee kampioenen!
David Baert bij de heren en Nancy Casier bij de dames.
Dikke proficiat!

Bij de dames:
plaats 2: Anja Van Sande
plaats 3: Marleen Vlaeminck

Bij de heren:
plaats 2: Buysens Anthony
plaats 3: Willaert Henri

Dank aan de begeleidende friends.
... See MoreSee Less

Clubkampioenschappen plaats bij de Rabbits vond vandaag plaats.

We hebben twee kampioenen!
David Baert bij de heren en Nancy Casier bij de dames.
Dikke proficiat!

Bij de dames:
plaats 2: Anja Van Sande
plaats 3: Marleen Vlaeminck

Bij de heren:
plaats 2: Buysens Anthony
plaats 3: Willaert Henri

Dank aan de begeleidende friends.Image attachmentImage attachment

1 month ago

Load more