Clubnieuws blog

Vitamine D tekort? Eén adres Easy2travel.be
Of bezoek Famiski.be

Proficiat aan alle deelnemers van de Easy2travel Trophy
Met dank aan reisbureau Easy2travel van lid Koen Decavele van http://easy2travel.be/

Vitamine D tekort? Eén adres Easy2travel.be
Of bezoek Famiski.be

Als lid van Ieper Open Golf ontvangt u steeds 3% Korting op de officiële ( internet) prijzen van al uw reizen.Image attachment

1 month ago

Ieper Open Golf

Huldiging 90 jarige golfer, golf is voor alle leeftijden!

Dagelijks zorgen professionals, medewerkers en vrijwilligers ervoor dat golf voor jong en oud uitdagend is. Golf is een sport die tot op zeer hoge leeftijd beoefend kan worden. Vele golfers van 55 jaar en ouder blijven dagelijks in beweging door oefenballen te slaan of een rondje te spelen.

Oudste lid van Ieper Open Golf is Paul Catteeuw, vorige week 90 jaar geworden op 7 juli. Uiteraard hebben wij dit niet zomaar voorbij laten gaan en werd Paul in de bloemetjes geplaatst.

Paul speelt bijna elke week een rondje van 18 holes bij de Trophy Members, onze seniorenwerking.
�Proficiat Paul, we wensen je nog vele mooie golfjaren toe!

Comment on Facebook

Een héle dikke proficiat Paul ! Ik hoop dat we op uw huidige jonge leeftijd ook nog zó véél plezier aan deze mooie sport mogen beleven !

Prachtig paul..nog vele jaren

1 month ago

Ieper Open Golf

Afgelopen weekend vond de BMW Monserez Trophy plaats.
Mooi weertje in een prachtig kader, met voorstelling in primeur en dit in Ieper Open Golf, nl. de nieuwe BMW X4.

Proficiat aan alle winnaars.
Met dank aan BMW Monserez Aalbeke & Kortrijk & Ieper.

Monserez bestaat reeds sinds 1961 en is ondertussen aan de derde generatie toe. Wat ooit heel klein begon is uitgegroeid tot een onderneming met 3 vestigingen (Aalbeke, Kortrijk en Ieper) en 84 gemotiveerde medewerkers!
... See MoreSee Less

Afgelopen weekend vond de BMW Monserez Trophy plaats.

Proficiat aan alle winnaars.
Met dank aan BMW Monserez Aalbeke & Kortrijk & Ieper.

We verkopen, onderhouden en herstellen niet enkel BMW maar ook MINI en zijn verdeler van Alpina, BMW i en BMW M. Naast al dit moois hebben we ook steeds meer dan 50 tweedehandswagens in ons aanbod.Image attachmentImage attachment

Ieper Open Golf

Proficiat aan de kampioenen Pierre en Kathy bij de Senioren en Bill en Mia bij de Supersenioren.

Ook de prestatie van Gabriël mag er zijn, met een score van 44 in Stableford. Hiermee maakt hij een
duik van 4 punten in zijn hcp, van 30.1 naar 26.1.

Alle uitslagen kunnen, in detail bekeken worden op i-golf.
... See MoreSee Less

duik van 4 punten in zijn hcp, van 30.1 naar 26.1.

Alle uitslagen kunnen, in detail bekeken worden op i-golf.Image attachmentImage attachment

Comment on Facebook

Een dikke proficiat aan allen.

Proficiat !

Ieper Open Golf

Vandaag stond de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda!
En wat was het weer een prachtige wedstrijddag. Jeroen heeft speciaal voor ons de Spaanse zon meegebracht.

Proficiat aan alle winnaars vandaag!
En dank een sponsor Jeroen Bolle.

De passie van Vamos is het begeleiden van onze klanten tijdens het volledige aankoopproces van hun droompand onder de Spaanse zon. Met kennis staan wij u bij, van het eerste gesprek in België tot het eerste glas cava op het terras van uw nieuwe woning in Spanje… ¡Vamos!

... See MoreSee Less

Vandaag stond de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda!

Proficiat aan alle winnaars vandaag!
En dank een sponsor Jeroen Bolle.

info@vamos.immoImage attachment

Ieper Open Golf

Voor de 14de maal vond Midsummer Friends plaats, zoals ieder jaar een schot in de roos. Proficiat aan alle winnaars!

MET DANK AAN MIDSUMMER FRIENDS:
DEWERCHIN JO - LOUAGE BRUNO - ONRAET FRANCIS - VANFLETEREN FILIP & PARTNERS
... See MoreSee Less

MET DANK AAN MIDSUMMER FRIENDS:
DEWERCHIN JO - LOUAGE BRUNO - ONRAET FRANCIS - VANFLETEREN FILIP & PARTNERSImage attachment

Comment on Facebook

Is het daar al juli in Ieper?

Ieper Open Golf

En de primeur gaat naar …
Ieper Open Golf!

De Golf Vlaanderen app bevat nu gps-informatie van Ieper Open Golf. Dat wil dus zeggen dat je vanaf heden de app kunt gebruiken om afstanden af te lezen van front, center en back green.

Ook wordt er een scorekaart van de golfbaan getoond die je kunt invullen tijdens het lopen van de baan. Totale strokes en stableford punten worden vervolgens automatisch berekend.

Bekijk de video even, deze toont je hoe je gebruik kan maken van deze nieuwe en handige functie.

Met dank aan Golf Vlaanderen!

Ieper Open Golf

Op zondag 10 juni vond de Artex Fashion Trophy plaats.
Het was een zeer geslaagde editie, wedstrijd was volzet! Prachtig weertje met zeer hoge scores.

Proficiat aan alle winnaars!

Artex Fashion is uitgegroeid tot een multibrandstore met sterke merkenmode voor de hele familie. Van klassiek, sportief tot trendy-chic. Voor elk budget en voor elke leeftijd. Kom langs in onze winkel in Lichtervelde, Emelgem of Maldegem. En ontdek de mooiste collecties voor baby’s en kinderen, tieners en twingers of dames en heren. We helpen je graag bij het vinden van jouw droomoutfit.

website: www.artexfashion.be

fb: www.facebook.com/Artex.Fashion.be/
... See MoreSee Less

Op zondag 10 juni vond de Artex Fashion Trophy plaats.

Proficiat aan alle winnaars!

website: www.artexfashion.be

fb: https://www.facebook.com/Artex.Fashion.be/

Ieper Open Golf

Op 24 juni staat de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda.
Er zijn nog enkele plaatsen vrij, vlug inschrijven is de boodschap!

... See MoreSee Less

Op 24 juni staat de 3de Vamos Golf Trophy op de agenda.
 Er zijn nog enkele plaatsen vrij, vlug inschrijven is de boodschap!

Load more