Clubnieuws blog

1 month ago

1 month ago

Ieper Open Golf

We zijn heel fier dat we jullie kunnen meedelen dat we met onze Ieper Open Golf Porcelanosa Jr Academy ook dit jaar het Birdie-label hebben behaald!

We behalen het Birdie-label voor 10e maal op rij! Ieper Open Golf is de énige club in België die hierin geslaagd is. Ook het Rabbit-label ter promotie van golfsport voor jeugd hebben we voor de 2 maal op rij behaald.

Dit sterkt ons in onze werking en motiveert ons om deze verder te blijven uitbouwen zodat zowel de recreatieve junior als de meer competitief gerichte junior zich thuis voelt in Ieper Open Golf.

Het BIRDIE-label is een kwaliteitslabel dat vanuit de Vlaamse Vereniging voor Golf, in samenwerking met Sport Vlaanderen, wordt uitgereikt aan clubs die aan de strenge normen voldoen van een jeugdvriendelijke club. Aan het behalen van dit label hangen ook subsidies vast voor onze jeugdwerking.

Dankzij iedereen die de onze club genegen is, medewerkers, pro’s en vrijwilligers en juniorcomité , staat Ieper Open Golf Porcelanosa Jr Academy bekend op nationaal en regionaal vlak. Deze erkenning wordt dus ook bevestigd door de VVG. De VVG heeft zijn selecties voor de federatietrainingen reeds bekendgemaakt en Ieper Open Golf heeft maar liefst 2 geselecteerden.

We durven stellen dat we er in geslaagd zijn om de jeugdwerking naar een niveau te brengen dat tot ver in de omgeving complimenten vergaart.

Bedankt aan iedereen die hieraan meehielp!

Ook oprechte dank aan onze junior academy sponsors die een bijzondere bijdrage hebben geleverd bij de verdere ontplooiing van onze jeugdwerking.

Een fiere manager!
... See MoreSee Less

Bedankt aan iedereen die hieraan meehielp!

Een fiere manager!

Ieper Open Golf

De Axa cup van 2018 is in eerste plaats een eerbetoon aan de recent veel te vroeg overleden JEAN-MARIE SMAGGHE.

Zij die Jean-Marie goed gekend hebben weten dat hij een gedreven man was. Zowel beroepshalve als in de beleving van zijn vrije tijd was hij een topper. Wat wij ons steeds zullen herinneren is de positieve ingesteldheid en de no nonsense aanpak van Jean Marie en het oprechte optimisme.

Dank aan alle aanwezigen op dit herdenkingsmoment, proficiat aan alle winnaars.

Bijzondere dank aan kantoor AXA Quantannens-Norga voor de wedstrijdsponsoring.

Ieper Open Golf

Dank aan alle aanwezigen op dit herdenkingsmoment, proficiat aan alle winnaars.

Bijzondere dank aan kantoor AXA Quantannens-Norga voor de wedstrijdsponsoring.

Ieper Open Golf

Afgelopen zondag vond de eerste editiie van de Luxury Outlet Trophy plaats, met dank aan sponsor Steven Deduytsche en zijn plaatsvervanger Frederik de Zegher.

Shopping at Luxury-Outlet.eu means you’re shopping pieces from luxury brands and boutiques, expertly curated for you by the Luxury Outlet team.

luxury-outlet.eu/

Proficiat aan alle winnaars! Neem zeker een kijkje op luxury-outlet.eu/

luxury-outlet.eu/

Proficiat aan alle winnaars! Neem zeker een kijkje op luxury-outlet.eu/

Ontdek grote kortingen op de website van Luxury Fashion!

Proficiat aan alle winnaars! Neem zeker een kijkje op https://luxury-outlet.eu/

Ieper Open Golf

Proficiat aan alle winnaars van de Winfera - Porcelanosa Junior Academy Trophy. Een wedstrijd voor en door leden van Juniorcomité ten voordele van juniorwerking.

Omwille van het slechte weer van vorige week was dit uitzonderlijk een wedstrijd met 2 sponsors met dank aan Winfera en het juniorcomité.

Formule flagcompetitie.

Formule flagcompetitie.

Ieper Open Golf

Van 1 tot 30 september vond de 10de editie plaats van de 'Maand van de Sportclub. Met deze actie wil Sport Vlaanderen de clubs en hun werking de kijker plaatsen.

Verschillende golfclubs in Vlaanderen doen hier aan mee waaronder Ieper Open Golf. Onze club organiseerde op 9 & 23 september opendeurdagen voor jong en oud.

Heb je familie, vrienden of kennissen die graag eens willen kennis maken met golf neem dan zeker eens een kijkje op onze website, volgende sessie gaat door op 7 oktober.

#sportersbelevenmeer @sportdienst Ieper
#sportersbelevenmeer #Ieper #opendeurdag #starttogolf

Ieper Open Golf

Mmm, ziet er lekker uit!Vanaf vandaag nieuw te verkrijgen in de brasserie, salade geitenkaas 13 euro en americain frietjes aan 15 euro. Uiteraard hebben we ook andere snacks om uw honger te stillen. Tot binnenkort? ... See MoreSee Less

Mmm, ziet er lekker uit!Image attachment

Ieper Open Golf

Dit weekend vond feestzaal Ter Eeste Cup plaats. Het was een topeditie, met zeer mooie scores. Met dank aan Wouter & Sabine voor de prachtige wedstrijd. De kids werden extra verwend door een juniorcategorie!

Proficiat aan alle winnaars! Zij werden tevens ook uitgenodigd voor een diner aangeboden door feestzaal Ter Eeste.

Nogmaals oprechte dank aan Wouter Buseyne & Sabine van der Eecken! Dikke proficiat.

Voor meer info kunt u terecht op www.tereeste.be
... See MoreSee Less

Voor meer info kunt u terecht op www.tereeste.beImage attachment
Load more