Business Members

Onze Business Club leden:

À L' ENVƎRS

À L‘ ENVƎRS, Frans voor omgekeerd, ondersteboven, binnenstebuiten en achterstevoren, een concept die bij onze persoonlijkheid past en een concept die we zowel in ons restaurant als in onze kaart willen doortrekken. Houdt u net van dat tikkeltje meer? Dan raden wij u onze «menu à L‘ ENVƎRS» aan, waarin u de Chef zijn passie voor het koken zal proeven en waar trendy food wordt gecreëerd door te experimenteren met een combinatie van smaken, texturen, geuren en kleuren. Geniet u meer van de traditionele keuken? Dan schotelen wij u met evenveel gedrevenheid een heerlijk traditioneel gerechtje voor. Bekijk onze vaste kaart via onze website en vraag naar onze suggesties: 0489 02 60 81

Read More
Adis Werkkledij

Adis Werkkledij

Read More
Apotheek Verschaeve

In onze apotheek hechten we veel belang aan service, klantvriendelijkheid en toegankelijkheid. We hebben een groot aanbod aan geneesmiddelen, fytotherapie, voedingsupplementen,orthomoleculaire geneesmiddelen, parafarmacie en dermocosmetica.

Geneesmiddelen werken pas goed als ze correct worden ingenomen, we geven aangepast advies en stellen graag een persoonlijk medicatie schema op.

Het magistrale bereiden van geneesmiddelen is één van onze troeven. We maken verschillende huisbereidingen als aanvulling op wat momenteel op de markt is of als goedkoper alternatief.

We adviseren u ook graag bij het kiezen van uw dermocosmetica. De gamma’s Likami, Caudalie, Furterer, Avene, T Lecler en Widmer zijn onze toppers. Om ons te helpen bepalen wat uw huid nodig heeft doen we vrijblijvend een huidanalyse. Vraag gerust een staal en schrijf u in voor onze adviesdagen!

Als mama zijn ook de allerkleinsten van harte welkom, voor hen is er een speelhoekje voorzien!

Mensen die minder mobiel zijn, kunnen door ons hellend vlak vlot de apotheek binnenkomen. We bezorgen ook met plezier uw geneesmiddelen aan huis.

info@apotheekverschaeve.be

Read More
Autoglass Clinic

Autoglass Clinic ®, uw logische reflex bij glasbreuk
Barst of sterretje in uw ruit? GEEN PANIEK, BEL AUTOGLASS CLINIC!

Maak ditmaal een andere, maar logische keuze en doe beroep op het jonge en dynamische team van Autoglass Clinic ®. De medewerkers staan er garant voor betrouwbare oplossingen en een optimale dienstverlening. Of u naar ons filiaal in Ieper of in Brugge rijdt of simpelweg de mobiele eenheid tot bij u thuis of op het werk laat komen, onze specialisten hebben slechts één bekommernis: u snel, veilig én tevreden weer op de baan te krijgen! Wij zijn DE specialist in het herstellen, vervangen en verduisteren van ruiten.

Read More
Bouwwerken Roelant
Bureau E-Norm

Bureau E-norm is een dienstverlenend kantoor dat zich specialiseert in EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie en thermografie bij bouwwerkzaamheden, zowel in de private als in openbare sector. Al sinds haar oprichting in 2009 beschouwt Bureau E-norm EPB-verslaggeving niet louter als een verplicht nummer bij het uitvoeren van bouwwerken, maar eerder als een kans om samen met de architect en het bouwteam, de bouwheer tot een energie efficiënt en economisch rendabel eindproduct te leiden. Het is deze houding die het kantoor tot een geprefereerde partij maakt voor diverse bouwheren. Om tot een volwaardig advies te komen, maakt Bureau E-norm gebruik van haar uitgebreide ervaring in de gebouwen thermografie. Dit specialisme wordt zowel aangewend voor het opsporen van warmteverliezen en koudebruggen in bestaande constructies, als voor het evalueren van een goede uitvoering der werken. Daarnaast is Bureau E-norm een erkend uitvoerder van luchtdichtheidsmetingen en keuringen van de private riolering, en is het ook een erkend ventilatieverslaggever. Bureau E-norm is naast uw architect, uw ingenieur stabiliteit en uw ingenieur technieken, de ideale aanvulling van uw bouwteam voor het uitvoeren van de hierboven vermelde diensten. Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismaking.

Read More
Cafe Grafiek

Vergeef ons de ietwat verwarrende naam. Cafe Grafiek stap je niet binnen voor een fris biertje, wel voor een schuimend idee en pittig grafisch ontwerp. Wij luisteren graag naar jullie verhaal en bieden een visuele oplossing op maat. Van logo’s en huisstijlen tot websites en photoshoots.
Kom dus zeker langs, dan helpen we jullie met onze reclamevormgeving op volks buikgevoel en academische knowhow. En wees gerust. Op een geslaagd project drinken wij graag een pintje!

Read More
CdF nv

Exclusieve panden: herenhuizen, kastelen, hoeves, pastorijen, cottages, charmewoningen, luxe villa’s, lofts, appartementen.

Read More
Creax

Als koploper op het vlak van innovatieconsultancy en -onderzoek zorgt CREAX voor een systematische aanpak van uw innovatieproces, zodat het niet ongestructureerd of in het wilde weg verloopt.

Ons polyvalente team combineert analytische vaardigheden met creatieve energie om tot uw volgende baanbrekende oplossing te komen.

Read More
D'hondt Insurance

Sinds 1976 is de naam Kerckhof een verzekeringsbegrip in Vlaanderen. Na de overname door de familie D’hondt in 1992 wordt deze lijn doorgetrokken met een sterke groei tot gevolg.

Onze visie.

Verzekeringen is een vak dat beoefend wordt door specialisten.

Ons enthousiast team van zo’n 38 mensen beschikt over alle technische kennis die nodig is om Uw bedrijf of gezin naadloos te verzekeren zodat U zich geen zorgen hoeft te maken.

Onze methode.

D’hondt, Kerckhof & Partners (DKPV) is steeds een baanbreker geweest in doorgedreven informatiseren van de verzekeringssector.

Met name Mobility P@ck-Edge dat door onze dochtervennootschap (www.omni-soft.be) werd ontworpen, wordt nu al door de gespecialiseerde verzekeringsmaatschappijen hèt vlootbeheersprogramma genoemd, het is dan ook ons paradepaardje.

Het geeft ons (klant/vlootbeheerder, makelaar en maatschappij) de mogelijkheid om op hetzelfde platform te werken waardoor de administratieve kost van het eindproduct sterk beperkt wordt.

Bovendien krijgen alle partijen de mogelijkheden zeer veel gegevens online te consulteren.

Ons doel.

Kwaliteit te leveren tegen een betaalbare premie.
Kurt D’hondt.

Read More
Feesten zonder zorgen

Feesten Zonder Zorgen, uw partner in feestverhuur. Verhuur van feestmateriaal: glazen, bestek, porselein, keukenmateriaal, meubilair en nog veel meer.

Read More
Flandrien Kaas

In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense
en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig!

Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit.
De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen,
waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt.
Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

Read More
Garage Samyn

Stefaan Samyn

Garage Stefaan Samyn, verkoop van nieuwe en occasiewagens te Moorslede (Dadizele)

Stefaan Samyn

Tweedehandswagens

Millesteenstraat 67, 8890 Dadizele
T056 50 17 68
F056 50 17 68

Geldhof Vervoer Bvba

Transportbedrijf

Golf Center

Het Golf Center Concept:
GOLF, FUN, SHOPPING

richt zich specifiek tot golfspelers (m/v), met het grootste aanbod specifieke golf-gerelateerde producten, en bij uitbreiding tot iedereen, die houdt van sportieve geklede kleding. Onze service is gebaseerd op eerlijkheid, ervaring, gevoel voor verantwoordelijkheid, flexibiliteit en een efficiënte samenwerking met betrouwbare partners. Dit alles met een open interne en externe communicatie, in een dynamische omgeving.

Read More
Golf O Max
Gouwy en Partners

Gouwy en Partners BVBA is een onafhankelijk verzekeringskantoor met vestigingen in Poperinge, Menen en Kortrijk.

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen, spaar en beleggingsproducten en biedt u ook tal van financiële diensten aan. Wij richten ons zowel naar particulieren als zelfstandige ondernemers en kmo’s.

De professionaliteit van onze diensten is tevens gewaarborgd door ons lidmaatschap bij diverse erkende beroepsfederaties zoals FVF en BZB. Deze instanties helpen ons op vlak van blijvende vorming inzake verzekeringstechnische materie, wetgeving, fiscale en juridische kwesties alsook operationeel kantoorbeheer met de nieuwste IT – toepassingen.

Read More
Guiar

GUIAR bvba (Spaans voor gidsen) stelt zijn jarenlange internationale business-expertise ter beschikking van bedrijven en organisaties die de volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten.
Dit kan zowel op vlak van Business-Development, Algemeen of Business Unit Management, Consultancy als Market Research zijn.
U kan ons bereiken via email woutersbart@skynet.be of GSM 0487/332001

Hof Ter Esen

Op zoek naar een unieke locatie voor uw feest of een vakantiehuis om eventjes tot rust te komen? Deze karaktervolle hoeve te Esen, deelgemeente van Diksmuide, biedt heel wat mogelijkheden. U kan bij ons terecht voor allerlei feesten zoals: verjaardagsfeest, seminarie, communie- en geboortereceptie, personeelsfeest, bedrijfsevent…

De vakantiehoeve heeft dezelfde landelijke stijl als de feestzaal. Hier kan u genieten van de rust en de natuur met prachtige verzichten. Deze karaktervolle vakantiewoning biedt plaats aan 12 personen.

Voor meer inlichtingen kunt u ons vrijblijvend contacteren
Hof ter Esen
Roeselarestraat 67
8600 Esen

info@hofteresen.be
Tel: 0472 19 47 97

Read More
Honda Roeselare

Een familiebedrijf sedert 1960 met nog het pure Honda DNA in ons bloed. Reeds 3 generaties al actief in het hart van West-Vlaanderen, te Roeselare.
Klanten zijn hier geen nummer want vriendelijkheid en respect primeren. Met trots vertegenwoordigen wij ons merk Honda, die de grootste motorbouwer ter wereld is.
Met talloze trofeeën, zoals meest betrouwbare merk… kiezen de klanten steeds bij ons voor het beste product.

Read more : www.hondaroeselare.be

Read More
ics services

uw partner in facilitaire diensten!logo ics services

Over Ons

Een aangenaam werk- en leefklimaat hangt nauw samen met een verzorgde omgeving. Met ICS Services heeft u geen omkijken naar uw facilitaire processen. Met bijna 20 jaar ervaring kennen en begrijpen wij de wensen en behoeften van iedere onderneming. Geen oplossingen van het schap, maar naadloos op uw bedrijfsproces afgestemde dienstverlening.

ICS Services houdt rekening met de bijzonderheden van uw organisatie, uw activiteiten en uw medewerkers.

De toekomst is groen! ICS neemt duurzaamheid serieus. Niet alleen door het gebruik van milieuvriendelijke producten, maar ook door het terugdringen van CO2 uitstoot, waterbesparende reinigingstechnieken, het gebruik van dosseersystemen, een goed georganiseerde logistiek, korte levertijden en nog veel meer.

ICS ziet toe op zaken als ergonomisch toegeruste materialen en middelen, ontwikkelingsmogelijkheden, eerlijkheid en onderling respect. Zorg voor onze medewerkers is ondernemen met zorg voor de toekomst. Kortom, vandaag aan morgen denken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Met ons uitgebreid dienstenpakket bieden wij u nog veel meer. Professionaliteit speelt bij ICS een bepalende rol. Wij bieden alleen wat u werkelijk nodig heeft: perfect op uw situatie afgestemde, vakkundige en betrouwbare facilitaire oplossingen.

ICS is daar waar u ons nodig heeft. Betrouwbaar door grootte en flexibel door nabijheid.

waar ics services voor staat

Totaal facilitair pakket, een echte klantenpartner
Transparante prijsstelling
Bijna 20 jaar ervaring
Gedegen advies en uitvoering
Geschoold, betrouwbaar en verzorgd personeel
Een persoonlijke aanspreekpartner voor elk project

ICS Services from G Olf Ieper on Vimeo.

Read More
imacoma

Imacoma begeleidt zelfstandige zaakvoerders en kmo’s in alle aspecten van het commerciële beleid. We helpen je met pricing vraagstukken, marketing dilemma’s, international expansion of channel management. Je kunt bij Imacoma ook terecht voor Sales Management ad interim of op terugkerende basis (vb 1 dag / week).
Vanuit onze +20 jaar ervaring bieden wij ook een luisterend oor voor ondernemers die nood hebben aan een kritisch doch onderbouwend klankbord van buiten hun directe omgeving.

stefan @ imacoma . com ( zonder spaties!)

Read More
Lahousse

EEN TOTAALPRIJS

Net omdat Lahousse de nodige expertise in huis heeft, geniet u van een totaalprijs. Omdat wij rekening houden met uw planning, voeren wij de werken altijd op het goede moment uit. Het verloop van uw bouwwerken blijft perfect exact op schema.

Wat ook u project is, wij staan klaar om samen met u een haalbare
oplossing uit te werken. Architecten, particulieren, openbare werken, projectontwikkelaars…. bij Lahousse wordt iedereen individueel begeleid.

Uw project is ook ons project !

Read More
Licht & Advies / Lulmatec

Licht & Advies Lumatec Ieper

Read More
Luxury Outlet

YOUR ONLINE LUXURY OUTLET STORE

Read More
MaNaJo

MaNaJo beheer

Mango Café

Mango Café serveert naast lekkere wijntjes ook suggesties, salades, soepen, snacks, pizza’s, wokgerechten en pasta-schotels. In de namiddag serveren wij u wafels, pannenkoeken, ijs en gebak.

Read More
MARIE-THÈME Damesboetiek

DAMESBOETIEK
RIJSELSTRAAT 171 B-8930 MENEN

TEL: +32 56 51 03 55

VOOR DE MODEBEWUSTE VROUW

JARENLANGE ERVARING

DESKUNDIGE RETOUCHES

VAN MAAT 36 TOT 48

Read More
Olivier Peene

Olivier Peene
Specialist in HRM, selectie & assessment

olivierpeene@yahoo.com

PACIFIC EILAND

PACIFIC EILAND

Zoals het een eiland betaamt, ligt restaurant “Pacific Eiland” in het water. Dit uitnodigende domein, langs de toeristische, historische vestingsroute, is enkel te bereiken via een idyllisch brugje. Omstreeks 1640 werd dit eiland door de Spaanse bezetters aangelegd om de vijand af te schrikken en als munitiedepot. Nu is het omgetoverd tot een oord van rust en ontspanning waar jong en oud welkom zijn. Ten midden groen, op 300 meter van het station en toch slechts op een steenworp van het stadscentrum.

Read More
Pivabo

In 1996 stichtte Marc Pieters de firma Pivabo bvba. Na ongeveer 25 jaar gewerkt te hebben voor twee verschillende machine-invoerders, besloot hij op 44-jarige leeftijd de stap te wagen om zelf met de import van machines te beginnen.

Na twee jaar is de zoon van Marc Pieters, Philippe, in het bedrijf gekomen. Samen bouwden ze aan een stabiele firma die wegens exponentiële groei al snel diende te verhuizen naar een nieuw opgetrokken bedrijfspand te Kortrijk

Het werken met dealers is voor Pivabo een hele bewuste strategische keuze. Onze goederen worden aangeboden, geleverd en onderhouden met medewerking van lokale dealers.

Vandaag verzorgt Pivabo de import van een tiental merken. Deze selecteerden we op basis van diverse criteria als bouwkwaliteit, ergonomie, veiligheid en dienst na verkoop. We streven er bij Pivabo naar om een stabiele, langdurige relatie met onze fabrikanten te onderhouden. Door niet steeds van merken te wisselen kunnen we een correcte service leveren zoals snelle levering van originele wisselstukken, correcte opvolging van machineleveringen, handleidingen in beide landstalen,…

Na het onverwachte overlijden van Marc Pieters op 58-jarige leeftijd, besloot zijn zoon Philippe in 2009 onmiddellijk om verder te timmeren aan de ingeslagen weg. Hij bouwde de firma met succes verder uit tot wat het nu is. Een aantal medewerkers vervoegden het team en staan klaar om dealers en eindklanten zorgvuldig bij te staan.

De aankoop van een extra bedrijventerrein aan de overkant van de straat zorgt ervoor dat Pivabo gewapend is voor de toekomst. Het totale bedrijventerrein bedraagt nu ongeveer 5000 m²

Read More
Porcelanosa

Passie voor het detail

Porcelanosa is de marktleider in de sector van keramische vloer- en wandtegels. Het heeft meer dan 800 werknemers in dienst en het bedrijf geniet een mondiale faam, de vrucht van het vele werk dat verricht is en wordt in onderzoek en ontwikkeling en kwaliteit.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van één maal gebakken, aardewerk en porseleinen vloer- en wandtegels, in een ruime verscheidenheid aan formaten en met vele afwerkingen. High tech, innovatief ontwerp en een onovertroffen kwaliteit zijn de kenmerkende aspecten van zijn producten.

Read More
PTV Group

Wij leven in een wereld
in beweging.
Iedere dag zijn er mensen en goederen onderweg. Ze moeten allemaal stipt en veilig kunnen arriveren en daarbij zo weinig mogelijk hulpmiddelen gebruiken. Een globale uitdaging waarbij PTV Group van pas komt.

Read More
Raedt - sanitair en verwarming

Wij zijn werkzaam in de bouwsector, met name sanitair en verwarming
zowel voor particulieren als bedrijven, nieuwbouw of verbouwing.
Meer info op www.raedt.be

Read More
Shirolatech

Shirolatech is dé referentie voor alle herstellings- en onderhoudswerken aan uw CNC machinepark. Shirolatech helpt u graag bij:

– Periodiek of individueel onderhoud van uw machinepark.
– Ballbar meting
– Geometrie: uitlijning en herstelling machineonnauwkeurigheden
– Herstellingen na crash, vervanging van defecte onderdelen en revisie spindellagers
– Installatie van volledige machineparken (draai- en bewerkingscenters, multitaskmachines en metaal- en houtberwerkingsmachines
– Energiebesparende maatregelen

Read More
Sunconfex

Sinds 2005 behoort Sunconfex tot de grootste en meest vooraanstaande spelers in Europa op het vlak van geconfectioneerd zonneweringstextiel. Daarbij is Sunconfex trots op haar positie als huisleverancier van de vijf grootste fabrikanten van zonneschermen in Europa. Een betere referentie kunnen we ons nauwelijks indenken. Sunconfex produceert op haar centraal gelegen sites in België (Ieper) en Duitsland (Jettingen-Scheppach/Bayern) meer dan 500.000 m2zonneweringstextiel per jaar. Het spreekt vanzelf dat we daar bijzonder opgetogen over zijn. Maar wat we belangrijker vinden, is dat onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en dat onze service onberispelijk is. Vandaag en morgen. We werken dan ook enkel met de best mogelijke doeksoorten en maken gebruik van de meest geavanceerde productiemethodes. Daarbij resulteren onze voortdurende R&D inspanningen regelmatig in zinvolle vernieuwingen en patenten, zoals Visitex, ZipFix, de klikpaspel en Improved Zip Technology.

Read More
The Walker

Café The Walker Ieper
Menenstraat 6, 8900 Ieper

Tel 057/20.17.37
BTW BE0578.862.346

Sluitingsdag: dinsdag

TMI Consult

TMI Consult: vennootschap doet interim management, consultancy en coaching in de verzekeringssector.

lid Thomas Meersman

VANRAES Tuinmachines

BIJ VANRAES STAAT ALLES IN HET TEKEN VAN OPTIMAAL TUINGENOT!

Alle topmerken onder één dak en de ruimste keuze in tuinmachines en accessoires.
Zowel voor particulieren als voor professionelen in de tuinbouwsector biedt Vanraes een ruim aanbod tuinmachines van onder meer Stihl, Viking, Honda, Toro …
We geven u als klant alle nodige uitleg en advies op uw maat.
Ook na verkoop kan u bij ons terecht voor service en onderhoud. Zo blijven uw machines optimaal presteren.
Bovendien is Vanraes het meest uitgebreide BBQ-center in de regio West-Vlaanderen
Na werken en eten is het tijd voor ontspanning en ook dit vind je bij Vanraes. Als verdeler van Health Company vind je bij ons infraroodsauna’s, goed voor jouw ontspanning en voor jouw lichaam.
Haal dus meer uit je tuin en kom snel langs!

Read More
Vergomax

VergoMax heeft oplossingen voor de verwerking van grond, diverse soorten granulaten en ander recycleerbaar afval, rekening houdend met de best beschikbare technieken: een juiste balans tussen veiligheid, doelmatigheid, efficiëntie en zorg voor milieu. VergoMax is eveneens leverancier van primaire en secundaire bouwstoffen (betonpuin, mengpuin, asfaltgranulaat, staalslak,..). Via ons internationaal netwerk staan wij garant voor ieders noden.

Read More
Vinckier Bouwmaterialen

Van het leven genieten begint thuis. In een warm, gezellig en persoonlijk kader. Al meer dan 70 jaar helpen wij u om uw thuisgevoel naar een hoger niveau te brengen. Als familiebedrijf. Als vakmensen. Maar ook als smaakmakers. Met een bijzondere passie voor ons vak.

Voor al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten vindt u bij ons alles onder één dak: van ruwbouw tot afwerking. Een enorme meerwaarde van ontwerp tot coördinatie, uitvoering en oplevering:

– Uw volledige interieur wordt naadloos op elkaar afgestemd met een bijzonder samenspel van materialen.
– U heeft slechts één aanspreekpunt tijdens de uitvoerende fase.
– En – ook erg belangrijk – door het centraliseren van uw aankopen geniet u van uiterst scherpe prijzen.

In een gepersonaliseerd kader nemen we de tijd om samen uw plannen te bekijken, om advies te geven en om u wegwijs te maken in onze wereld van bouwmaterialen. Onze 1500m2 grote toonzaal herbergt een assortiment ruwbouwmaterialen, tegels, natuursteen, haarden en afwerkingsproducten dat in West-Vlaanderen uniek is in omvang en selectie. Daarnaast beschikken we ook over een bijzonder breed assortiment gereedschap, onderhoudsproducten,… voor het uitvoeren van de werken.

Met vijftien professioneel uitgeruste vrachtwagens beschikken we over een snelle en betrouwbare transportservice. En met onze eigen betoncentrale en moderne natuursteenzagerij garanderen we kwaliteit, flexibiliteit en een stipte levering.

Doorheen de jaren hebben we een omvangrijke en gevarieerde klantenkring opgebouwd. Niet alleen particulieren, maar ook aannemers, architecten en bouwpromotoren doen graag beroep op onze diensten. Zij weten dat esthetiek en know-how bij ons versmelten. Samen maken we uw bouwdromen werkelijkheid.

Read More
Vylmer

Vylmer is een ambachtelijke aperitief uit de Provence, geïnspireerd op het recept uit de jaren ’50 van Madame Volmer en gemaakt van rosé wijn uit de Luberon, een distillaat van bittere en zoete appelsienen, rietsuiker en kruiden.

Vylmer is het geesteskind van Annelies Lefere. De ouders van Annelies kregen in de jaren ’70 het receptje van Madame Volmer mee naar huis na hun vakantie in de Luberon. Jarenlang bleef het verborgen… tot nu!

Read More