Business Club – where Business meets Business.
Relatiemanagement terwijl u golf speelt!

Steeds meer bedrijven hebben de afgelopen jaren golf tot een vast onderdeel van hun public relations-activiteiten gemaakt. Relatiemarketing is niet meer weg te denken in het moderne zakenleven. Het bedrijfsleven is op zoek naar locaties waar zij een mix kunnen vinden van ontspanning en zaken doen. Een locatie met vergader- en presentatie faciliteiten, een trefpunt waar zij andere bedrijven kunnen ontmoeten.
Het sportieve element in een ontspannen sfeer en een inspirerende ambiance levert een vertrouwensband, teamspirit en solide zakenrelaties op. De ervaring leert dat iedereen met veel plezier aan een dergelijk door uw bedrijf georganiseerd evenement terugdenkt. En dat is toch wat u wilt bereiken: tevreden relaties!

Het zakelijke met het aangename verenigen.
Onze prachtige 9 holes baan, het sfeervolle clubhuis met vergaderruimten, bistro en terras biedt u en uw relaties volop mogelijkheden. Ieper Open Golf Business Club biedt u de mogelijkheid om met uw relaties te golfen op het tijdstip naar uw keuze of, indien gewenst, deel te nemen aan wedstrijden waar u nieuwe relaties kunt ontmoeten.

Met dank aan onze Business Club Partners: